top of page
Etsi
  • jarnamaijanen-skyt

Taloushallinnon ammattilainen, tule meille töihin!

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme Lappeenrantaan vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa.


Työ koostuu monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, mutta pääpaino on raportoinnissa, avustavassa kirjanpidossa ja palkkahallinnossa. Tehtäviin kuuluu myös sopimushallintoa sekä myynti- ja ostoreskontran hoitoa. Hakijoiltamme odotamme vähintään toisen asteen ammatillista koulutusta sekä vahvaa työkokemusta vastaavissa tehtävissä.


Käytössämme on MS Office -ohjelmisto ja Lemonsoft-järjestelmä talous- ja henkilöstöhallintoon. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää taulukkolaskennan osaamista, sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä käyttökokemusta jostain talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmästä.


Asemapaikkasi on Lappeenrannan Muukossa, osittainen etätyö on mahdollista.


Lähetä hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen jarna.maijanen-skytta@terastorni.fi viimeistään 5.2.2023. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


Tiedustelut to 26.1. klo 15-16, pe 27.1. klo 10-11 tai ma 30.1. klo 15-16, puh. 05-6270704.

43 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Ruotsalainen teollisuuskonserni Volati uudeksi Terästorni Oy:n omistajaksi Ruotsalainen teollisuudessa toimiva pörssiyhtiö Volati on tänään toteutetussa yrityskaupassa ostanut koko Terästorni Oy:n osa

bottom of page