Etsi
  • Admin

Avoin plasmahitsaajan paikka

Terästorni Oy on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden keittimien ja tornien valmistaja. Liikevaihtomme on noin 25 miljoonaa euroa ja työllistämme suoraan yli 50 työntekijää. Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen kahta uutta asiantuntijaa:


Haemme Lappeenrannan konepajalle plasmahitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen kaksivuorotyöhön. Hitsaajalla tulee olla kokemusta levyjen liitoshitsauksesta paksuusalueella 3-8mm joko levyjen tai putken hitsauksesta. Mig/mag- ja puikkohitsauskokemus myös tarpeen. Hitsausluokkia ei tarvitse olla voimassa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus Teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Kylliäinen, puh. 05-6270740, parillisilla viikoilla klo 15-18 ja parittomilla viikoilla klo 7-13. Kirjalliset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen info@terastorni.fi 28.2.2021 mennessä.


Pitkä kokemus yhdistettynä jatkuvaan kehitystyöhön ovat muokanneet Terästornista globaalisti ainutlaatuisen sellu- ja paperiteollisuuden toimijoiden kumppanin. Terästornin laadun taustalla on toimitusprosessin kokonaisvaltainen hallinta suunnittelusta asennukseen.

126 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki